Για να δεις τη λίστα, συνδέσου πρώτα στη διαχείριση.
ΣύνδεσηΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Η λίστα του newsletter
«Διαγραφή» σβήνει οριστικά τη διεύθυνση, για όποιον ζητήσει να σβηστούν τα στοιχεία του. Για να σταματήσει απλώς να λαμβάνει, αρκεί ο σύνδεσμος διαγραφής στο τέλος κάθε email.